Friday 17 April 2009

TUVALET EGITIMI












Uzun suredir tuvalet'in kapisini hic kapatmadik. Tuvalete nicin gidildigini hepsini anlattik. Simdi ben tuvalete gittigimde cis diyor. Lazimliga oturup cis diyor. Dogru yoldayiz galiba ama bu isin surekli yapilmasi lazim. Babamiz iki haftaligina yok gemide konser vermeye gitti. Benim calistigim gunlerdede Lara ya bakici bakiyor evinde. Dolayisiyla her gun tuvalet egitimini uygalayamiyorum. Ama Mayis ayinda soyle iki haftaligina Guneye tatile gidecegim oh mis gibi sicak ust uste kiyafet giymek yok. Boylesi daha kolay olacak galiba simdi cocugu ust uste giydiriyoruz cocugun pantolonu kilotlu corabi suyu buyu derken cis yapilmis oluyor. Babamiz gittiginden beri Lara butun odalari dolasiyor Daddy daddy diye babasini ariyor. Benim icinde hic kolay olmuyor Brianin yoklugunda is ev Lara derken aksam ustu pestilim cikmis gibi yatiyorum. Babamizin donusunu sabirsizlikla bekliyoruz.


COK CALISTIM BEN BUGUN






Yikadim ben arabayi okadar goturun bakayim beni gezmeye. Yok oyle bedavaya iscilik emrin olur Laracim nereye gidelim..

LARANIN BABASINA YARDIM TELASI






Lara disarda olsun dunyalar onunmus gib
i ciglik cigliga kosturuyor etrafta. Babasi arabasini yikamaya karar verdi tabi Larayi da bu isin bir parcasi yapmak boynumuzun borcu. Guzel de is cikartti kerata.

UZUN YURUYUS SONRASI ODULUMUZ PIKNIK










Babamiz gitmeden once guzel gunesli Iskoc havasini kacirmayalim dedik ve guzel uzun bir yuruyus yaptik. Yuruyus sonrasinda odulumuz gol kenarinda piknik. Tabi Larayi sudan uzak tutmak her ikimizinde gorevi. Gunesli olduguna bakmayin aslinda cok soguktu. Uzun yuruyus tabi hepimizi terlettigi icin ustumuzdekileri cikarttik 5 dk sonra baktik kutuplardaymisiz gibi tekrar giyindik.