Monday 12 October 2009

Posted by Picasa

HOSGELDIN SONBAHAR


Dokulen yapraklarin arasinda hisir hisir ne guzel yurumek.. Lara artik puset'e binmek istemedigin icin her yere yuruyerek gidiyoruz.. Tabii 15 dakikalik mesafeler 1 saat te bitiyor.. Olsun iyi oluyor pufur pufur eser ruzgarla birlikte yapraklarin arasinda yavas yavas parka daha sonra markete ugruyoruz tabi yorucu yuruyus sonrasinda Lara sobanin basinda uyuyup kaliyor.. Ne guzel ben de sicak bir bardak cay icebiliyorumm..
Posted by Picasa

Monday 5 October 2009

BABAMIZ RAHATSIZ..










Brian baya bir rahatsiz oldugu hatta 3 gun hastanede yattigi icin herkesi ve herseyi cok ihmal ettim.. Simdi oturdum elimde ne kadar fotograf varsa koydum bloga.. birdaha nerde vakit bulurum bilemiyorum.. Lara uyudu suanda.. firsat bu firsat hemen fotograflari koyayim dedim.. Babamiz suanda daha iyi.. Allahtan ciddi degil rahatsizligi.. Umariz kisa surede sagligina tamamen kavusur..
Lara bugunlerde cok zorlasmaya basladi.. Hele anne sutunu gunduzleri kestigimden beni surekli pesimde sarilmak istiyor bana kucagimda tasimami istiyor her yere.. Sade aksam uykuya gecerken emziriyorum.. Iki yasina basmadan sutu tamamen kesecegim umuyorum inek sutunu akabinde icmeye baslar Laracigim..



Oyun grubu sonrasi park
















Bu sefer parka cocuk oyun gurubundan ciktiktan sonra gittik.. Akarsu kenarindan yuruduk kopru gectik.. Suya kasla goz arasi girmek istiyor ben sokarmiyim seni bu sogukta yaz gelsin gelirse tabii ozaman gireriz suya birlikte..





Babasi Lara'ya pianonun tuslarina yavas basmasini nazik olmasini ogretti.. Her nekadar bazen unutup tuslara vursada hatirlatinca hemen yavas caliyor.. Babasinin taklitini cok yapiyor.. Oturuyor pianonun basina muzikde sanki okur gibi sayfalara bakiyor sonra oturup caliyor kerata.. Insallah sever muzigi..


Soguk demez yagmurlu demez mutlaka parka gideriz.. Salincaga da biner..


Tahtirevalliyi de ihmal etmeyiz.. Gerci bu tahtiravalli benim cocuklugumdaki gibi degil pek bi asortik..

DIGIDIK DIGIDIK


Lara digidigi cok sever.. Yolda tas gorsun ustune oturup digidik digidik yapar.. Ama kerata gercek ata binmedi.. Nis nis ve teyzesi cok istedik binsin ata ayarladik ama nafile bindiremedik..

PARKA GITTIK











Hazirlandik guzelce.. Ve hava soguk moguk dinlemedik gittik parka




BIZ BAYRAMDA














Biz bayrami ne yazikki bayram gibi yasamiyoruz.. Ilk once yuzmeye sonrada kutuphaneye gittik..