Thursday 21 February 2008

BUGUN LARANIN KIRKI DOLDU/6TH WEEK IS FINISHED TODAY











Laranin 10 Ocak'da dogumuyla hayatimiz cok degisti.. Hayatimiza hayat canimiza can katti Laramizin dunyaya gelisi. Bundan sonra hicbirsey eskisi gibi olmayacak.. Kim isterki eski hayati yenisi varken. Her gunumuz yeni bir heyecan, uykusuz gecen gecelerimiz bir baska guzel. Gecenin bir yarasi kalkip alt degistirmek bezini inceleyip kakasinin oranini incelemek ne guzel. Hayatta aklimin ucundan bile gecmezdi kakaya bakip inceleyip iyi oldugunu gorup keyif alip mutlu olmak.. Ilk iki haftamiz cok guzel gecti Laramizin aglamasi yoktu. Emzirmek icin uyandirmak, uyandirmak icin ustunu cikartmak zorunda kaldigim gunlerdi bu ilk iki hafta. Deliksiz uyurdu. Simdi ise Kolik adi verilen gaz sancisi cekiyoruz. Lara tekbasina cekmiyor bu sanciyi o aci icinde agladikca bizde aci cekiyoruz elimiz kolumuz bagli cigliklariyla cirpinislarini seyrediyoruz. Omuzumuza alip koridorda sarkilar soyleyip biraz rahatlatmaya calisiyoruz bu kolik banamisin demiyor benim kizimin canini cok yakiyor.. 3 ay dediler 3 ay sonra gecicekmis sabirsizlikla bu 3 ayin gecmesini bekliyoruz. Yeterki kizimiz mutlu olsun huzurla uyunsun buyusun..
...................................................................
10th January 2008 our life has been changed with Lara's birth. She brought life to our life,soul to our soul and extra happiness to our happiness. Nothing will be like before with Lara's birh. Who wants the life before Lara anyway. Everyday is another joy,excitement to look forward to. Even the sleepless nights are beautiful to have. It's wonderful to get up in the middle of the night,change her nappy and examine the poo and make sure everything is alright. First two weeks were perfect. I had to wake her up to feed her. She was sleeping all the time for the first two weeks. Now she is suffering from colic. Kicking her legs and arms screaming. We know she is in pain but she is not alone, watching her in pain is more painful for us. We are trying everything to help her to get rid of the wind, putting her on our shoulder moving rhymthically, singing and dancing. We have been told it might take 3 months or more to get rid of this colic. We are looking forward to the end of these 3 months.

2 comments:

sengul said...

Canim Belgincim...
Bu günlerde gecicek..LARA'nın agulu gugulu günlerini göreceksin.. bi bakmissin buyuyecek.. ama bu süreç sizin yüreğinizi onun ise canini yakacak ama gececek.. yeni dünyasına adapte olması kolay degil.. ve cicileri cok guzel olmus.. sanki anlamlı anlamlı bakiyor melek yegenim..
Temmuz ayini onun 6 aylik halini görmeyi sabirsizlikla bekliyoruz..
Sengul

AycA said...

Belgincim merhaba.. blogunu çok geç buldum galiba o yüzden gecikmiş bir güle güle büyüt yazısı yazmak durumunda kaldım..
Sana ve Brian'a lara ile bir ömür sağlık ve mutluluk diliyorum..
Sevgimle.. Ayça ( Sabancı'dan olan Ayça diye not düşeyim de :) )