Friday 13 June 2008

ILK YUZME HAVUZU TECRUBEMIZ/FIRST SWIMMING POOL EXPERIENCE





Ilk defa bugun yuzme havuzuna gittik. Banyo yapmayi ilk zamanlar pek sevmiyordu simdi her gun banyo yapririyorum. Suyu cok sevdigi icin bir de yuzmeye goturelim dedik.. Cok sevdi hic aglami sudan cikmak bile istemedi.. Yuzme havuzunda fotograf makinasi kullanmamiza izin vermedikleri icin yuzme fotograflarimiz yok. Ilk yuzmemiz keyifli gectigi icin bundan sonra sik sik yuzme havuzunu ziyaret edecegiz..

3 comments:

sengul said...

Laracim..canim benim.. sen hangi kucuk ellerin kucuk kolların ayaklarinla yuzuyorsun bitanecim..masallah o beyaz havlunun icinde nede guzel cikmissin..canimin ici benimmmmm..belgincim laracim ne kadar cok sansli dimi.. daha simdiden yuzmeye basladi.. bizlerin ne kadar gec kesfettigi aktiviteleri simdiden kesfediyor canim benim.. yerim ben seni yerimmmm

Catriona said...

Belgin that photo of Lara in the towel is gorgeous. I can see a wee smile. You'll need to tell us about the first swimming pool experience in English so we can find out what happened.
xxxx

Unknown said...

Canım benim,sen ne zaman büyüdünde yüzmelere gidiyorsun.Sen çok şanslı bir bebeksin,çok güzel bir bebeksin Allah şansını daim etsin inşallah.O güzel yanaklarından kocaman öpüyorum bitanem muck muck:-)